Over

Hey, you! Welkom op mijn persoonlijke reis- en lifestyle blog. Dit is hét plekje waar ik mijn levenservaringen én mijn mooie, soms mijn verdrietige of angstige, maar nóg vaker mijn gelukkige momenten met jullie deel. En hopelijk wordt dit forum daardoor ook een plekje voor like-minded people; 35+’ers die zichzelf nog steeds aan het (her)uitvinden zijn.

Wie ben ik?

Ik ben vooral:

een met zichzelf-gelukkige lone wolf (lees hier wat dat inhoudt), introvert, dromer, fantastierijk, naïeveling, hoogsensitief persoon, empaat, high sensation seeker, onconventioneel in het maken van keuzes, hoogbegaafd (“té slim maar soms ook óh zo dom“), strategisch denker, dierenliefhebber, schrijfster, schepper, moderne-kunstliefhebber – en nog veel meer.

Ik zit vol met tegenstellingen.

Ik verken dan ook graag de kleur tussen alles dat op het eerste oog zwart-wit lijkt.

Maar bóven alles ben ik vooral héél erg graag alleen – thuis of in de natuur. Voor mij geen drukke kantoortuin. Toch ben ik niet asociaal, ik ben zelfs enorm sociaal opgevoed. Ik maak graag een praatje met de buren; ik help andere mensen waar ik kan, en ik kom graag bij familie of vrienden – of zij bij mij. Maar mijn geluk komt voor een groot gedeelte van binnenuit. De ‘overige’ rest haal ik uit selectieve sociale interactie.

Daardoor voel ik me soms een anomalie in de maatschappij.

Alsof er geen plek is voor introverten. Jarenlang ben ik al bezig om mijn plek te vinden in de maatschappij.

Nu heb ik er, hier, zelf één gecreëerd.

Voor wie is Life After Thirty-Five?

Voor wie is Life After Thirty-Five? Het korte antwoord: voor iedereen wie wil. Maar de content is specifiek geschreven vanuit een 35+ invalshoek voor like-minded people in dezelfde levensfase. Voornamelijk voor vrouwen, maar mannen worden niet uitgesloten.

Voor de dertiger die misschien wel een third-life crisis heeft. Voor de dertiger die met thema’s als liefde en zwanger worden worstelt. Voor de dertiger die nóg meer uit het leven wilt halen dan er nu (al) is. Voor de dertiger die zich afvraagt of digital nomad worden, een huis in het buitenland, of zelfs volledig naar het buitenland verhuizen er ooit nog in zit. Voor de dertiger die zich door de issues op haar werk heen navigeert. Voor de dertiger die ervan droomt succesvol te ondernemen. Voor de dertiger die haar financiën wel een boost zou willen geven. En voor de dertiger die zichzelf nóg beter wil leren kennen.

Go toTop