Life after 35

februari 27, 2024

Tegen de tijd dat je 35 bent zijn de meeste van je (onbewuste) gedragspatronen verankerd. Je hebt een leven voor jezelf gecreëerd en richting gekozen. Stel dat je 70 jaar wordt, dan zit je op de helft van je leven. Je hebt inmiddels verantwoordelijkheden en het ‘jonge’ gaat er nu toch écht vanaf. Je gaat de tweede helft van je leven in en hopelijk “de volgende 35 jaar” beleven. Die hoef je niet per se zoals de eerste 35 jaar in te vullen, maar het mág natuurlijk wel.

35 is de ideale leeftijd om na te denken over wat je verder nog uit het leven wilt halen. Welke strategie kies je vanaf hier? Je hebt als het goed is nu een basis in je leven; een bak aan ervaring(en). Haal eruit wat erin zit! Er is nog zat tijd. Of zoals Gary Vee zegt: “You haven’t started… if you’re under 35, you haven’t started”.

35 biedt een heel nieuw perspectief op het leven.
Een nieuw uitkijkpunt.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

OVER

Hey, you! Welkom op de reis- en lifestyle blog van een 35+'er. Mijn liefde voor schrijven was té groot om er niks mee te doen en mijn hoofd stroomt over van ideeën. Daarom creëerde ik een plekje waar ik naar hartelust mijn gang kan gaan. Ik woon samen met mijn uit Spanje geadopteerde viervoeter in Kaatsheuvel. Ps. Op deze website vind je dus de artikelen van een wild child met grootse dromen en een zacht karakter. Veel leesplezier!

Categorieën

Next Story

Goedkoop je tuin opknappen? 10 tips!

Latest from Blog

Go toTop